TANDEN BLEKEN

INFORMATIE VOOR STARTENDE ONDERNEMERS

Tanden Bleken is een populaire, cosmetische behandeling. Aantrekkelijk voor klanten en ondernemers. Omdat het een geringe investering vraagt, wordt tanden bleken inmiddels al op veel plekken in Nederland aangeboden. Bij de tandarts of mondhygienste. Als toevoeging aan een salon. Een tandenbleekpraktijk aan huis. Of als behandeling bij de klant thuis. Als aanbieder kiest u de vorm die het best bij u en uw klanten past.

Denkt u er ook aan om te ondernemen met tanden bleken? Cosmotology helpt u graag met de start van uw praktijk. Lees ter oriëntatie de veelgestelde vragen. En neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Veel succesvolle ondernemers gingen u voor.

Is het toegestaan om thuis Tanden te Bleken?
De belangrijkste eis voor tanden bleken is dat de gebruikte bleekgel maximaal 0,1% waterstof peroxide bevat. Als u zich hieraan houdt, is er geen enkel bezwaar tegen het thuis starten met tanden bleken. Sterker nog, vele succesvolle ondernemers zijn thuis gestart en hebben hun bedrijf van daaruit opgebouwd.
Ben ik verplicht om te werken onder de Cosmotology-naam?
Nee, u bent dat niet verplicht. Wij raden u zelfs aan om onder uw eigen naam te gaan werken. Omdat de prijzen voor tanden bleken sterk verschillen in Nederland, heeft Cosmotology bijvoorbeeld geen salonlocator op haar site staan. Wij ondersteunen u trouwens graag met het opzetten van uw praktijk met promotiemateriaal, commerciële en technische adviezen.
Welke prijs kan ik vragen voor een tandenbleek behandeling?
Ons advies is om te kijken naar de volgende zaken:

 • Wordt Tanden Bleken veel aangeboden in uw regio?
 • Voor welke prijs wordt het in uw regio aangeboden?
 • Hoe is de uitstraling van uw salon/praktijk?

U zult over het algemeen uitkomen op een prijs tussen de 50,00 en 100,00 voor een volledige behandeling.

Wat voor type tandenbleek behandelingen kan ik aanbieden?
Meest gebruikelijk is om een enkelvoudige behandeling (touch up) aan te bieden, een dubbele en een triple. Bij de dubbele behandeling bleekt u de klant 2 maal achter elkaar 20 minuten. Bij de triple 3 keer 20 minuten.
Waarom heeft Cosmotology geen salonlocator op haar site?
De prijzen van Tanden Bleken in Nederland verschillen sterk per regio. Daarom adviseren wij onze klanten om onder eigen naam te werken.
Wat zijn de voordelen van tanden bleken zonder peroxide?
 • Direct goed resultaat
 • Veilig
 • Gunstige prijs
 • Geen pijnlijke of gevoelige tanden
 • Geen diepgaande, tandheelkundige kennis nodig.
Wat zijn de nadelen van bleken zonder peroxide?
De duurzaamheid van het resultaat is afhankelijk van het consumptiepatroon van de klant. Wanneer iemand bijvoorbeeld veel kleurstofhoudende voedingsmiddelen nuttigt (koffie, zwarte thee, wijn, spaghetti Bolognese, etc…) dan zal het resultaat sneller teruglopen. Ook roken is niet bevordelijk. Dagelijks poetsen met een geschikte tandpasta (zoals V-White), of regelmatig poetsen moet Teeth Whitening Powder, kan de terugloop behoorlijk vertragen. Adviseer daarom vooral uw klanten met een ongunstig consumptiepatroon V-White of No.1 Teeth Whitening Powder te gebruiken.
Hoe kan het dat andere aanbieders claimen dat bij hen de tanden na een peroxidevrije behandeling 1 tot 2 jaar wit blijven?
Zelfs tandartsen, die met waterstof peroxide bleken, durven dit niet te garanderen. Geloof dus geen aanbieders die dergelijke claims maken. Ieder gebit is anders en daarom zijn dergelijke algemene claims misleidend en onjuist.
Wat onderscheidt Cosmotology van andere aanbieders?
 • Wij geven minimaal 2 jaar garantie op onze lampen. Mocht u onverhoopt een probleem hebben met de lamp, dan verzorgen wij snel een oplossing
 • Wij staan voor een excellente service. Zie: https://www.cosmotology.nl/over-cosmotology
 • Als grootste leverancier in Nederland beschikken wij over zeer veel kennis en ervaring met peroxidevrij tanden bleken en dat delen wij graag met u.
 • U krijgt zeer goed kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
 • No-nonsense. Van ons krijgt u eerlijke en duidelijk voorlichting over peroxidevrij tanden bleken. Dan weet u precies wat u kunt verwachten.
 • Wij mogen veel succesvolle salons tot onze klantenkring rekenen. Daarom kunnen wij u ook goed adviseren over hoe u de bleekbehandeling het beste kunt verkopen.
 • Bij Cosmotology geniet u alle vrijheid. Bij ons geen verplichtingen. U kunt bij ons bijvoorbeeld de cursus volgen zonder de verplichting om een startpakket kopen. En u bent ook niet verplicht bij ons de bleeksets te kopen.
 • Wij hebben in samenwerking met een gerenomeerd laboratorium een zeer sterke bleekgel ontwikkeld. En de ontwikkeling stopt niet. Dus u bent altijd verzekerd van zeer goede bleekgel voor een gunstige prijs.
Is er onderzoek gedaan naar de resultaten van bleken zonder peroxide?
Ja, Cosmotology heeft in samenwerking met een groep tandartsen een onderzoek gedaan naar de resultaten van peroxidevrij tanden bleken in vergelijk met bleken met (6%) peroxide. De resultaten hiervan vormen onderdeel van ons opleidingsmateriaal.
Waarvoor kan ik het beste kiezen, een tafellamp of een staande lamp?
Een staande lamp heeft een professionelere uitstraling, maar neemt meer ruimte in dan een tafellamp. De staande lamp is verrijdbaar, en is daarom handiger als u aan 1 en dezelfde behandelstoel meerdere typen behandelingen uitvoert. De tafellamp is aan de andere kant een stuk voordeliger.

Staat uw vraag er niet bij? Of wilt u aanvullende informatie? Bel ons vrijblijvend op 06-14733907 of stuur een mail naar info@cosmotology.nl.

Wij helpen u graag!