Tanden bleken

Een witte lach binnen een uur?

Bij Cosmotology in Amstelveen bleken wij uw tanden veilig, professioneel en met wit resultaat.

 

Bleekbehandeling 149,00 Euro

Een bleekbehandeling is maatwerk.

Want ieder gebit is anders. Een optimale bleekbehandeling houdt daar rekening mee. Bij Cosmotology bepalen we daarom met veel zorg en aandacht eerst wat voor uw tanden de beste behandeling is. Bij ons krijg u een consult en weet u voorafgaand aan de bleekbehandeling wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens krijgt u een resultaatgerichte behandeling die op uw tanden en wensen zijn afgestemd.

Kleur van je tanden

Opleidingscentrum

Als opleidingscentrum weten we bij Cosmotology precies wat er nodig is om u witte tanden te bezorgen. De kleur van uw tanden wordt namelijk door veel verschillende factoren bepaald. Genetisch aanleg speelt een belangrijke rol. Maar ook wat u eet en drinkt.

Sommige voedingsstoffen zorgen namelijk voor aanslag die de witheid van uw tanden aantast. Cola, energydranken en rode kleurstoffen in voeding (spaghetti bolognese!) zijn voorbeelden van voedingsstoffen die een nadelig effect hebben op de kleur van uw tanden.

Ook roken zorgt voor verkleuring van de tanden. Daarnaast speelt ook leeftijd een rol. Naarmate u ouder wordt, is het lastiger om uw tanden wit te houden omdat het glazuur van uw tanden dunner wordt.

Wij geven u na het bleken advies hoe u na het bleken uw gebit het beste wit kan houden.

Onze werkwijze

Stap 1

Maak hier een afspraak voor een enkele bleekbehandeling of voor een voordelige duo bleekbehandeling (2 personen)

Stap 2

Bij binnenkomst onderzoeken wij uw tanden en vertellen wij u wat u kan verwachten van de bleekbehandeling. Ieder gebit is anders, en daarom leveren wij maatwerk. In overleg met u bepalen wij de optimale behandeling.

Stap 3

Vóór het bleken poetst u uw tanden met onze speciale tandpasta om uw tanden schoon te maken. Hierdoor kan de bleekgel goed zijn werk doen.

Stap 4

Uitgangspunt is een bleekbehandeling van 3 keer 20 twintig minuten. Op basis van het consult kan dit eventueel aangepast worden. Na afloop beoordelen we samen met u het resultaat.

Stap 5

Nazorg: U krijgt van ons gratis een Opalescence Whitening Tandpasta mee om uw witte tanden te onderhouden.

Afspraak maken

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members,date,week_days,time_range”]